Maskinoperatör till två- och treskift i Helsingborg

Maskinoperatör till två- och treskift i Helsingborg

VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet.

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? För kunds räkning söker vi nu en maskinoperatör som vill jobba tvåskift eller treskift, med uppstart omgående.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu operatörer till pall- och lådlagning hos vår kund i Helsingborg. Som operatör har du hand om varuflödet till bolagets kunder, du ansvarar för samtliga processer kopplade till order och leverans. Genom att laga trasigt gods kan våra pallar och lådor återanvändas, din tjänst är därför en viktig del i företagets hållbarhetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Lagning av pallar och lådor
 • Truckkörning
 • Godsmottagning och godsavsändning
 • Daglig inventering
 • Driva arbetet inom säkerhet och förbättringar
Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av industri/ logistik
 • Gymnasial utbildning
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Truckkort A1-4, B1
 • Erfarenhet från att köra ledstaplare och motvikstruck (meriterande)
 • Certifikat heta arbeten (meriterande)
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett flexibelt och initiativtagande arbetssätt. Det är viktigt att du ha ett administrativt intresse och erfarenhet av detta då en del av arbetet sker i olika system. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom logistik och industri är detta meriterande. Vi ser gärna att du har god fysik och har förmågan att arbeta strukturerat.

För att vara aktuell till denna tjänst måste du kunna arbeta skift, både helg, två- och treskift. Du erbjuds initialt en visstidsanställning på 6 månader hos kund. Tillsättning sker enligt överenskommelse med ersättning enligt kollektivavtal.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/