Extra vid behov och sommarvikarie: Personlig assistent till kille i Helsingborg

Extra vid behov och sommarvikarie: Personlig assistent till kille i Helsingborg

Jag är en positiv och humoristisk kille på snart 27 år som bor i egen lägenhet i Helsingborg och söker nu en personlig assistent. Jag är allmänbildad och gillar att titta på sport både på TV och i verkligheten, bland annat går jag på Olympia och kollar på HIF. Själv tränar och tävlar jag i Boccia.

Andra intressen är konserter, bio och min familj. Jag använder mig utav personlig assistans med alla vardagliga bestyr. Jag behöver ditt stöd med kommunikation och du behöver därför kunna behärska svenska flytande i tal och skrift, själv talar jag via en talapparat.

Jag får min mat via peg.

Arbetet innebär att kunna utföra alla hushållssysslor som finns i ett hem. Det innebär också att du själv kan se vad som behöver göras i mitt hem. Jag vill att du är som person noggrann, punktlig, arbetsvillig, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du har inget behov av att ta plats samtidigt som du kan ta egna initiativ som är relevanta för arbetet.

Du behöver även kunna motivera mig att träna på ett sätt som passar mig.

Jag går med mänskligt stöd kortare sträckor, mina assistenter behöver därför ha en god grundfysik för att klara av att stötta mig i det. Du måste orka med flera lyft mellan olika stationer så som rullstol, toalettbesök och bil t.ex. under en dag. Tjänsteresor förekommer då jag kan åka på semester och man måste kunna följa med. Personkemin och ovannämnt är det som till slut kommer att avgöra vem som får tjänsten.

Jag önskar att du ser arbetet som ett långvarigt uppdrag.

Körkort och tillgång till bil är en fördel. Du behöver vara rök- och snusfri.

Anställningsform: Extra vid behov och sommarvikariat.

Arbetstid: Extra vid behov, Dag, kväll, natt, helg.

Sommarvikariat mellan juni och augusti, 75-100 %.
Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1432.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (4 dagar kvar)