Säljsekreterare till IVECO Sweden

Säljsekreterare till IVECO Sweden

Säljsekreterare till IVECO Sweden
Har du ekonomisk bakgrund och erfarenhet som säljsekreterare? Har du erfarenhet från bilbranschen? Då kanske har vi möjligheten för dig!

Iveco Sweden söker säljsekreterare
IVECO med huvudkontor i Turin, Italien, är en av de största producenterna av lastbilar i Europa. IVECO utvecklar, producerar och säljer last- och skåpbilar från 3,5 tons totalvikt och uppåt. I Sverige är IVECO representerat av ett helägt dotterbolag, IVECO Sweden AB, som verkar via två egna filialer och ett antal återförsäljare. Denna anställning är placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Om jobbet
Som vår nya säljsekreterare kommer du ta emot och behandla order & registrera och fakturera bilar utifrån företagets ramar och riktlinjer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara en viktig del av processen från ordermottagande till leverans av bilen.

Vi ser att du har en ekonomisk och administrativ bakgrund, gärna från fordonsbranschen. Som person är du strukturerad, har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Tjänsten är i en del av en internationell organisation med lokalt huvudkontor i Helsingborg. Där kommer du att ingå i vårt supportteam mot försäljningsorganisationen i deras dagliga arbete.

Din ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Marceau (Sales Support Manager & Product Specialist) på telefon: +46 42 20 20 72

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Thomas Marceau
Telefon +46 42 20 20 72
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://iveco.easycruit.com/vacancy/2936083/220761?iso=dk
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iveco Sweden AB är leverantör av lätta transportbilar, medeltunga och tunga lastbilar med relaterad service i Sverige.

Företaget marknadsför, säljer och servar Ivecos omfattande produktprogram - dels via tre egna filialer, dels via ett nätverk av 13 certifierade Iveco-återförsäljare och 31 serviceverkstäder fördelade över hela landet. Som en del av Iveco-koncernen, som är en ledande internationell industrikoncern och medlem av CNH Industrial, vilken finns i 190 länder, har Iveco Sweden AB en betydelsefull och professionell organisation i ryggen med alla de fördelar som det medför. Om du känner för att använda din förmåga i ett professionellt och spännande transportföretag, så vill Iveco alltid gärna ha kontakt med yrkesmässigt kompetenta, motiverade och kundorienterade medarbetare som med sin insats och sitt engagemang kan medverka till att stärka företaget ytterligare. Vår vision är att vara bland de bästa på att skapa värde, kvalitet och framgång för våra kunder – och kanske är just du nästa person vi saknar!