Mekaniker till Iveco Sweden

Mekaniker till Iveco Sweden

Är du erfaren mekaniker som ligger alltid steget före? Vill du arbeta med IVECOs modellprogram av Daily, S-WAY, X.WAY och Eurocargo på diesel, gas, el och vätgas? Trivs du med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor? Då kanske vi har en möjlighet för dig!

Om tjänsten:
Som mekaniker på IVECO är arbetsuppgifterna mångsidiga då du kommer att arbeta med alla våra produkter. Du hjälper till att leverera en hög standard, och ligger alltid steget före för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och förväntar oss att du arbetar professionellt och dedikerat.

Tillsammans med dina duktiga kollegor i verkstaden kommer du att ansvara för att självständigt lösa arbetsuppgifter som:
 • Felsökning
 • Service och besiktning
 • Reparation och förberedelse
Dina kvalifikationer:
 • Du är utbildad mekaniker
 • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
 • Har du erfarenhet av lastbil är det meriterande
 • Om du ett körkort med utökat behörighet är det meriterande
Vi erbjuder:
 • En spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen
 • Högkvalitativa produkter
 • En bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton
 • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
 • Utmaningar och möjligheter till fortbildning
Din ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Mattsson (Driftchef / Helsingborg) på telefon: +46 42 20 20 77
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://iveco.easycruit.com/vacancy/2930851/220761?iso=dk
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iveco Sweden AB är leverantör av lätta transportbilar, medeltunga och tunga lastbilar med relaterad service i Sverige.

Företaget marknadsför, säljer och servar Ivecos omfattande produktprogram - dels via tre egna filialer, dels via ett nätverk av 13 certifierade Iveco-återförsäljare och 31 serviceverkstäder fördelade över hela landet. Som en del av Iveco-koncernen, som är en ledande internationell industrikoncern och medlem av CNH Industrial, vilken finns i 190 länder, har Iveco Sweden AB en betydelsefull och professionell organisation i ryggen med alla de fördelar som det medför. Om du känner för att använda din förmåga i ett professionellt och spännande transportföretag, så vill Iveco alltid gärna ha kontakt med yrkesmässigt kompetenta, motiverade och kundorienterade medarbetare som med sin insats och sitt engagemang kan medverka till att stärka företaget ytterligare. Vår vision är att vara bland de bästa på att skapa värde, kvalitet och framgång för våra kunder – och kanske är just du nästa person vi saknar!