Dealer Support

Dealer Support

Gillar du att jobba i system och hjälpa andra? Har du en positiv inställning till arbetet, och ser bara möjligheter och inga begränsningar? Då har vi en möjlighet för dig!

IVECO med huvudkontor i Turin, Italien, är Europas näst största producent av lastbilar. IVECO utvecklar, producerar och säljer last- och skåpbilar från 3,5 tons totalvikt och uppåt. I Sverige är IVECO representerat av ett helägt dotterbolag, IVECO Sweden AB, som verkar via två egna filialer och ett antal återförsäljare.

Om jobbet

Som Dealers support hos Iveco Sweden blir du våra återförsäljares första kontakt när de behöver support med bland annat våra system. Din dagliga arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Helsingborg, där vi idag är runt 20 personer, men visst resande kan behövas. Våra system inkluderar bland annat SAP, E-tim, Assist, Power & Csps.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du ha goda kunskaper i SAP och Excel, samt ha viljan att lära dig våra andra olika system. Bra kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal är också viktigt samt förmågan att kunna på enkelt sätt förklara för andra. Om du har erfarenhet av transportbranschen eller eftermarknads-support är det en fördel.

Din ansökan

Känns det intressant? Tveka inte skicka in din ansökan! På grund av semester kommer ansökningar till tjänsten hanteras efter den 8/8.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Victor Alvarsson (Parts Manager – Sweden) på +46 70 243 6049 eller Niels Kristensen (Head of Customer Service (Trucks) – Nordics & Baltics) på +45 40159722

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Niels Kristensen
Telefon +46 70 243 6049
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://iveco.com
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (1 dag kvar)