Account Manager/säljare till Inyett

Account Manager/säljare till Inyett

Kort om tjänsten

Nu har du möjlighet att arbeta med försäljning på ett snabbväxande företag inom fintech. Inyetts Account Manager/säljare brinner för att göra affärer och utför större delen av sina möten via webmöten med hjälp av marknadens mest moderna verktyg. Webmöten som ger möjlighet till mycket kvalificerad och professionell försäljning samtidigt som du kan vara effektiv med såväl kundens som din egen tid. Som Account Manager / säljare kommer du få arbeta hos Helsingborgs bästa arbetsgivare i fantastiska lokaler med utsikt över sundet. På Inyett får du alla förutsättningar för att prestera på topp. När du presterar blir du belönad och har generös grundlön samt en bonusmodell utan tak.

Sökord: Bank, Finans, Fintech, SaaS, Försäljning, Finanssektorn, B2B, Säljare, Innesäljare, Kundansvarig, Utesäljare, Merförsäljning, Account manager

Inyett söker även Account Manager/säljare som talar norska eller har tidigare erfarenhet mot den norska marknaden.

Om verksamheten

Inyett är ett mycket snabbväxande företag med ca 30 anställda. Inyett förändrar sättet att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll genom smarta automatiserade tjänster. Inyett skapar säkra affärer och ett tryggare näringsliv och samhälle, bland annat genom att uppmärksamma dig på felaktiga betalningar, dubbelbetalningar, bluffakturor, avvikande betalmönster, interna och externa bedrägerier och leverantörer som inte uppfyller era unika krav. Läs mer på Inyett.se

Mer om tjänsten

Försäljningen sker i huvudsak över webbmöten och till viss del på plats hos potentiella kunder. Inyett har en stark tillväxt och är ett framtidsorienterat företag som erbjuder en spännande stimulerande tjänst tillsammans med trevliga kollegor. På Inyetts försäljningsavdelning finns det ett tävlingsinriktat och prestigelöst gäng som har kul på jobbet, samtidigt som de är måna om att leverera resultat och nå företagets mål.
Som Account Manager kommer du ansvara för alla steg av försäljningsprocessen - från kalla samtal till återkopplingar, bokning av möte och till signad affär. Du kommer att ha telefonen och webben som dina främsta arbetsredskap. Till din hjälp har du en tydligt kartlagd och prospekterad marknad och ett mycket utvecklade och moderna system som underlättar för att du ska kunna generera nya kunder och affärer.
Om detta stämmer in på dig och du vill vara med på Inyetts fortsatta expansiva resa, sök tjänsten redan idag! Rekryteringen sköts av Dreamwork och du kommer att bli anställd direkt av Inyett.

Din profil

Du är en driven säljare med god erfarenhet av relationsbyggande och lösningsorienterad B2B-försäljning. Du är tävlingsorienterad och triggas av att arbeta mot utmanande mål. Du är engagerad, har mycket energi och du drivs av att göra goda affärer. Har du erfarenhet av Fintech-världen och/eller försäljning av molnbaserade tjänster såsom SaaS är det meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande! Vi söker dig med högt engagemang som drivs av att göra affärer. Du är troligtvis något av en individualist och strävar efter att nå och slå dina egna högt ställda mål samtidigt som det krävs att du är en grym lagspelare som gärna hjälper dina kollegor att nå framgång.

Du har goda datakunskaper, förståelse och intresse för IT-system och du talar samt skriver flytande svenska. Inyett erbjuder goda förstjänstemöjligheter med en fast bra grundlön och utöver det en provisionsmodell utan tak.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på telefon 042-17 66 11 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (5 dagar kvar)