Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör

Intigena Nordic AB söker en laboratorieingenjör till kvalitetsavdelningen. Tjänsten är ett vikariat under 12 månader. Du blir en viktig del av vårt arbete med att säkerställa kvaliteten på våra produkter, samt vara med i utvecklingen av nya produkter. Det är ett omväxlande arbete där du både får ta egna initiativ och samarbete med kollegor i olika projekt.

Du kommer att ingå i ett engagerat team på vår kvalitetsavdelning i Mörarp där vi arbetar med produktionsrelaterade uppgifter, produktvård och labbverksamhet. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kvalitetschefen, övriga avdelningar, samt med kunder och leverantörer.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Utföra laboratorietester enligt kravbild för; frisläppande av produkt, testkörning samt daglig kvalitetskontroll.
  • Ansvara för genomförandet av kvalitetstester samt mikrobiologiska tester av råmaterial.
  • Sammanställa och rapportera resultat av utförda tester.
  • Genomföra orsaksanalyser och riskanalyser
  • Medverka vid åtgärdsanalyser, utvärdering och utveckling av kvalitetsarbetet och testmetoder
Du som söker är ingenjör inom mikrobiologi alternativt kemi, med några års erfarenhet av laboratoriemiljö. Har du dessutom erfarenhet från cellulosa eller non-woven är det ett plus. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och noggrann. Du har lätt för att kommunicera, är driven och självgående. Eftersom vi verkar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift, gärna även tyska. Körkort är ett krav då du kommer att resa i tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Ewaldh
Telefon 042-38 81 81
Email Mejla Madeleine Ewaldh
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intigena Nordic AB är ett mellanstort företag med 43 medarbetare. Företaget har arbetat med hygienprodukter sedan starten 1953 och har sitt säte i Mörarp utanför Helsingborg. Idag tillverkar vi enbart trosskydd och lätt inkontinensskydd. Sedan 2015 är vi helägda av det tyska bolaget Intigena GmbH.

Urval och intervjuer kommer att ske per omgående och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.