Siwertell AB söker Product Safety Engineer

Siwertell AB söker Product Safety Engineer

Siwertell är en världsledande leverantör av fartygslossare, vägmobila fartygslossare, fartygslastare, mekaniska och pneumatiska transportörsystem samt bulkterminallösningar. Alla
Siwertell-lösningar har designats med fokus på att säkerställa miljövänlig och effektiv torrbulkshantering och de designas, marknadsförs och säljs från vårt huvudkontor i Sverige. I stort sätt alla typer av torrbulksmaterial kan hanteras av Siwertellsystem och vi lägger stor vikt och ett stort engagemang i att ständig vidareutveckling våra produkter och tjänster för att möte marknadens rörliga behov. En bred global serviceorganisation erbjuder support till Siwertellkunder när och var än det behövs.
Inga två bulkterminaler är sig lika och alla operatörer har sina specifika behov. Siwertell erbjuder både skräddarsydda och standardiserade lösningar som kan anpassas i enlighet med terminalbehoven. I över 40 år har Siwertell-utrustning och -lösningar tillhandahållit världens renaste och mest effektiva torrbulkslösningar med höga kapaciteter.www.siwertell.com

Siwertell är del av Bruks Siwertell
Group. Läs mer på
www.bruks-siwertell.com

Product Safety Engineer

Vår Produktsäkerhetsingenjör går
i pension till våren och vi söker nu hans efterträdare!

Vi söker dig som vill utvecklas
till företagets ankare när det gäller säkerhetsfrågor på företagets produkter främst inom ramen för CE kraven gällande maskindirektiv och ATEX direktiv samt deras internationella varianter!

I dina arbetsuppgifter ingår
utveckling av struktur för, och genomförande av, riskanalyser, framtagning av säkerhetsrelaterad dokumentation till våra kundprojekt, tolkning av normer och krav samt att stötta teknik-, försäljnings-, inköps- och eftermarknadsavdelningar i produktsäkerhetsfrågor. Tjänsten har en tydligt internationell karaktär och arbetsresor inom och utanför landets gränser kan förekomma.

Du är en analytisk ingenjör
med bakgrund inom produktsäkerhet/ATEX alternativt kvalitet - kanske ifrån tidigare arbetsroll som kvalitetsrevisor, utvecklare av kvalitetssystem eller liknande. Erfarenhet av säkerhetsarbete och dammproblematik är meriterande. Du brinner för att gräva fram information och att utnyttja/följa regelverken för att optimera organisationens resurser. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang, god struktur, noggrannhet, uthållighet och en stor portion nyfikenhet.

Tjänsten innebär många
kontaktytor varvid dina sociala- och pedagogiska förmågor är speciellt viktiga.
Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket varierad
och självständig specialistroll inom ett framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en betydelsefull och drivande kraft inom vår kvalitetsavdelning.

Rekryteringsspecialist Daniel
Svensson's personliga kommentar:


"Detta är en fantastisk
möjlighet för dig som vill utvecklas till specialist inom produktsäkerhet på ett företag med världsledande produkter. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor.


Intresserad? Kontakta mig på
tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e september. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!"
Sökord: Kvalitetsingenjör, Intern revisor , Kvalitetssystem ,
Maskindirektiv , ATEX , CE-märkning, säkerhet, direktiv, teknisk administration.


OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com
Mer info
Kontaktperson Daniel Daniel
Telefon +46707835557
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ingenjorskraft.com
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (19 dagar kvar)