Internationell Montageledare / Supervisor

Internationell Montageledare / Supervisor

Vi söker nu en prestigelös och självständig Montageledare / Supervisor till vår serviceavdelning! I dina arbetsuppgifter ingår att vara Siwertell´s representant och ansvarig på site vid montage och mekanisk ombyggnation av våra utrustningar. Tjänsten har en mycket tydlig internationell karaktär och medför längre arbetsresor till jordens alla hörn. Du kommer vistas utomlands totalt cirka 6-8 mån/år.

Du är en kommunikativ mekaniker som finner glädje och utmaning i att arbeta/bo i miljöer som ofta skiljer sig mycket ifrån den svenska. Du har ledaregenskaper och flerårig arbetserfarenhet av mekanisk installation/reparation av tyngre utrustning inom industrin. Allmänna kunskaper inom tunga lyft, hydraulik och svets är en tillgång för att du skall lyckas i arbetsrollen.

Du är flexibel och har ett utpräglat teknikintresse. Du söker en arbetsgivare där du kan få utlopp för din tekniska och kulturella nyfikenhet samt ditt stora kundfokus. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög servicegrad. Du triggas av tekniska och kulturella utmaningar och ser ett stort värde i att kunna påverka din egen arbetssituation. Tjänsten innebär många internationella kontaktytor varvid dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter!

HR-ingenjör Daniel Svensson's personliga kommentar:
"Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta internationellt med världsledande produkter under hög frihetsgrad. Arbetsrollen är mycket utmanande och varierad och du kommer samarbeta med och leda arbetslag ifrån många olika kulturer. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och du kommer ges möjlighet att vara med och utveckla företagets produkter och arbetssätt.
En mycket utmanande och självständig arbetsroll med stor variation väntar den som antar denna utmaning.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 24:e september. Ansökningar behandlas löpande"

Sökord: Supervisor Montageledare Mek Service Internationell Ingenjör Tekniker

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.siwertell.com
Sista ansökningsdag 2 nov (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siwertell fartygslossare och fartygslastare är byggda på en unik skruvtransportsteknologi, i kombination med bandtransportörer och aeroslides, som kan hantera i princip vilket torrbulksmaterial som helst, t.ex. alumina, cement, gödsel, spannmål, svavel, träpellets och kol.
Siwertell är ett marknadsledande företag inom torrbulksindustrin. Siwertellprodukter kombinerar effektivitet och flexibilitet med miljövänlig teknologi, vilket säkerställer leveranser med maximal produktivitet och minimal miljöpåverkan.
Siwertellösningar kan levereras som kompletta system eller som separata komponenter för användning i nästan vilken typ av konfiguration som en operatör efterfrågar. Siwertells portfolio består av fartygslossare, vägmobila fartygslossare, fartygslastare, transportsystem och terminaldesign. Siwertellprodukter stödjs av en extensiv serviceorganisation med lokala representanter över hela världen. www.siwertell.com
Siwertell är del av Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) som är en ledande leverantör av gods och lastningsutrustning med målet att bli värdsledande inom intelligent godshantering. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,7 miljarder Euro år 2015 och företaget sysselsätter cirka 11 000 personer. www.cargotec.com