Innesäljare -Teknisk support

Innesäljare -Teknisk support

Kort om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som Innesäljare / Teknisk support hos Impel.
I rollen kommer du arbeta med att ta emot och registrera order samt supportera företagets kunder med frågor om produkterna. Vidare kommer du även skriva offerter och följa upp dem, ha eget kundansvar för vissa av företagets kunder, kontakta potentiella tidigare kunder, hantera eventuella reklamationer och tillsammans med kollegor återkoppla och följa upp bokningar av transporter och leveranser. Vi erbjuder fast lön och möjlighet till personlig utveckling. Tjänsten är en fast anställning direkt hos Impel och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

Impel omsätter drygt 60 miljoner och är 6 anställda. Vi har ett nära samarbete med systerbolaget och ingår med fler bolag i Beulco Holding koncernen med en total omsättning på 220 miljoner och 65 anställda.

Impel är specialiserade på att utveckla kundunika produkter och systemlösningar inom flödesteknik. Idag kan de flesta produkter specialanpassas för att minimera kundernas egna arbetsinsatser som i sin tur ger större lönsamhet. Vi har en egen produktionsanläggning och ett av marknadens bredaste produktsortiment med över 7 000 artiklar i lager. Impel har över 40 års samarbete med internationella leverantörer, vilket gör att vi snabbt kan finna rätt produkt och lösning åt våra kunder.

Impels viktigaste tillgång är vår personal. Vi har ett gediget kunnande inom vårt flödestekniska område och ett stort engagemang i varje kunds unika projekt. Kombinationen av kompetens och engagemang har ständigt fört oss framåt genom åren.

Din profil

I tjänsten kommer du ha mycket kontakt med företagets kunder, varpå det är viktigt att du har god servicekänsla, är social och utåtriktad med en positiv inställning. Du liksom vi brinner för ditt arbete och delar vårt företags gemensamma värderingar - Kompetens - Utveckling - Samarbete - Arbetsglädje.
För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom orderhandläggning, innesälj, säljsupport. Meriterande om du har erfarenhet från Industri eller VVS branschen, alternativt att du har en teknisk utbildning.
Vidare är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du har lätt för att kommunicera och är lyhörd för kundens önskemål och behov.

Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta för företagets bästa och förstår att service mot kunderna är mycket viktigt, men att även goda interna relationer är en huvudnyckel för att nå de gemensamma målen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida snarast möjlig, vi arbetar med löpande urval.
Du hittar tjänsten på www.dreamwork.se
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på telefon 042- 17 66 11 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.com
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (4 dagar kvar)