Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Helsingborg

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos oss är du en viktig del i det kugghjul som gör att vi kan serva våra kunder på allra bästa sätt.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • In- och utleveranser av produkter
  • Påfyllnad och upplockning av produkter i butik
  • Tillplockning av varor till kunder
  • Utkörning av gods till kunder
  • Profiltryckning av kläder till kund vid behov
  • Sköta returer, reklamation- och reparationsärenden
Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.

Kvalifikationer

För att lyckas i befattningen som lagermedarbetare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort är ett krav. Materialkännedom och erfarenhet från branschen är meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Helsingborg.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Andreas Hyllén på telefonnummer 042 - 38 31 07.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 4 November eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2019-11-04
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IMAB säljer industrivaror såsom stål, verktyg, maskiner, redskap och skyddsutrustning. Verksamheten är sedan 2017 en del av Derome. Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Derome se www.derome.se