Teknikutvecklare

Teknikutvecklare

Tekniskt intresserade teknikutvecklare/automationsingenjör sökes till Nordens ledande detaljhandelsföretag
Sökord: teknikutvecklare, automationsingenjör, processingenjör, PLC-programmerare, civilingenjör, elingenjör, maskiningenjör, programmerare, elektronikingenjör, automationskonsult

På uppdrag av ICA söker Isaksson Rekrytering teknikutvecklare som tillsammans med teknikchef, teknikutvecklare och övriga i underhållsavdelningen ska säkra och utveckla utnyttjandet av anläggningen på mest optimalt sätt med utgångspunkt i befintlig maskinpark. Vi söker dig som har en förmåga att se helhetsperspektiv, kan tänka långsiktigt, är utåtriktad och vill ha kul på jobbet!

Vi erbjuder
ICA:s distributionsenhet i Helsingborg tillhör ICA Sveriges Logistikfunktion och är ett högautomatiserat fullsortimentlager med nästan 1400 medarbetare.
De kommer nu att bygga upp och utveckla en egen underhålls-, drift och automationsgrupp där du får en möjlighet att vara med på en teknisk resa som ska föra ICA in i framtiden.

ICA:s värdeord Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap genomsyrar hela verksamheten och här är det högt i tak med korta kommunikationsvägar.
ICA sätter ett stort värde i att vara en attraktiv arbetsgivare. Fokus är kundens behov och framgången kommer genom ledarskap och engagerade och motiverade medarbetare.

Om tjänsten
ICA Gruppen är Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat, måltider, bank och apotek, specialvaror och fastigheter.
ICA:s distributionsenhet är en viktig del i ICA:s logistikverksamhet som långsiktigt satsar på hög service och kostnadseffektivitet för att minska miljöpåverkan. Service och underhållsarbete utvecklas ständigt och man arbetar fokuserat med att utföra förebyggande underhåll och på så sätt långsiktigt säkra en hög tillgänglighet i anläggningen.

Din roll som teknikutvecklare inom teknik-organisationen blir att tillsammans med Teknikchef, teknikutvecklare, samt övriga i underhållsavdelningen säkra och utveckla utnyttjandet av anläggningen på mest optimalt sätt med utgångpunkt i befintlig maskinpark.

Dagliga förkommande arbetsuppgifter för dig som teknikutvecklare hos ICA är till exempel livscykling av maskinpark och dess komponenter, optimering av processtider, säkring av kvalitetsaspekter och driftsäkerhet är dina primära fokusområden inom såväl mjukvara som hårdvara. Du skall också kunna bistå med din kompetens och rekommendationer som kravställare vid upphandlingar.

Kvalifikationer
Du har en ingenjörsutbildning, KY-utbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.
Du skall ha mycket goda kunskaper inom arbete med styr- och reglerteknik i synnerhet i gränssnittet PLC och mekatronik. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom process eller tillverkningsindustri från liknande typ av arbetsuppgifter. Du skall ha mycket god datorvana och ett strukturerat arbetssätt med fokus på dokumentation, vilket värdesätts högt. Du kommer att arbeta mestadels i projektsammanhang där du antingen är en del av, eller helt individuellt driver och genomför från start till slut, men skall även finnas tillgänglig för att stötta underhållsorganisationen med operativa aktiviteter vid behov.

Vi söker dig som är en lagspelare som ser helhet och vill utvecklas framåt i grupp.

ICA ska spegla kunderna och samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Man strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. ICA värnar vidare om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare och har som målsättning en totalt rökfri arbetsplats.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ICA med Isaksson Rekrytering.
Välkommen med din ansökan till ett vinnande team redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av ansvariga rekryteringskonsulter Sophie Åhlander på telefon 072-300 08 92 eller Pernilla Agardh på 070-539 93 92.

Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är även medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)