Arbetsledare till CLC Housing!

Arbetsledare till CLC Housing!

CLC Housing är ett privatägt bostadsutvecklingsföretag med kontor i Stockholm och Helsingborg. Vi bygger energieffektiva hyreshus för egen förvaltning i vår CLC byggteknik där vi skapar en mycket effektiv och snabb byggmetod med Aercrete™ skumbetong. Vi platsgjuter husen på våra siter vilket bl a minskar tunga transporter och värnar om miljön. Genom vår CLC byggteknik skapar vi självisolerande, fuktbeständiga, brandsäkra och miljövänliga hus med låg energiförbrukning.

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver därför förstärka teamet i Helsingborg med en Arbetsledare.

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö i spännande husprojekt där vi använder nyskapande byggteknik.

I din roll som Arbetsledare leder du ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål och driver arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Du har en nyckelroll i allt vad gäller planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning i nära samarbete med ansvarig plats- och projektchef. Jobbet kräver en god planering och organisationsförmåga samt att du som person är en lagspelare som får teamet att att utvecklas och ha roligt tillsammans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Planera och fördela arbetet effektivt så att produktionen följer tidsplan
  • Ansvara och bevaka så att maskiner och rätt mängd materiel finns på rätt plats och i rätt tid
  • Säkerställa att det systematiska arbetsmiljöplanen fortlöper och aldrig stannar av
  • Skapa arbetsglädje och motivation i det dagliga arbetet
Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och ansvarsfull.

Vi tror att du idag arbetar som Arbetsledare och har en Ingenjörsutbildning eller motsvarande yrkesutbildning inom bygg alternativt flerårig erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg. Du har ett tekniskt kunnande och erfarenhet av maskinteknik och har tidigare erfarenhet av att arbeta med betong.

Vidare är du driven, lösningsorienterad, noggrann och gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar. Du behöver ha en utvecklad förmåga att överblicka helheten för att kunna planera och fördela arbetet inom projektet.Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur i arbetet och på arbetsplatsen.

Ytterligare krav :

B-körkort .

Bas U

Behärskar svenska i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Caroline / HR
Email Mejla Caroline / HR
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.clchousing.se
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (24 dagar kvar)