Säljare VVS & Sanitär 38,25 & 30 tim/v

Säljare VVS & Sanitär 38,25 & 30 tim/v

Det finns alltid nåt att göra!

"Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder."

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Säljare VVS & Sanitär 38,25 & 30 tim/v

Dina Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning av Dusch/Bad/WC-produkter och kamin-, bastu tillbehör. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprida god kunskap inom ditt varuområde. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil

Du som söker behöver några års arbetslivserfarenhet inom VVS alternativt utbildning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt fokus på kunden. Som person är du relationsskapande med hög social kompetens och stort eget driv samt innehar en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi ser att du är självständig och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser och du utmanas av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du ska ha god datorvana. Truckkort och liftkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Vi söker en medarbetare som arbetar 38,25 tim/v och en medarbetare som arbetar 30 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Tjänstepension och rabatterade gymkort.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: VVS, Sälj

Referenznummer: 21554
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hornbach.se/‎
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (47 dagar kvar)