Säljare Hitta.se

Säljare Hitta.se

Som säljare hos Hitta.se arbetar du med prospektering och försäljning genom att genomföra säljsamtal via telefon. Du jobbar tajt med teamets mötesbokare (Pre Sales Managers). I din roll arbetar du med att hjälpa små- och mellanstora bolag med annonsering och sökmarknadsföring på Hitta.se. Du använder företagets CRM-system för att strukturera upp dina dagar samt hålla koll på återkopplingar, offerter och nya kunder/prospekts.

Du ingår i ett av företagets härliga team i Helsingborg och arbetar från kontoret som ligger i Helsingborgs centrala delar med, utsikt över havet. I din tjänst kommer du med dina tankar och idéer bidra till att forma teamets framtida kultur. Som säljare arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som team-mål och få daglig coachning och stöd av teamets försäljningschef, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Teamets Vision
Helsingborgs-kontorets vision är att bli Sveriges bästa B2B organisation

Vi söker dig som är...
... intresserad av personlig utveckling, tävlingsinriktad lagspelare, som älskar att få ringa i säljklockan och drivs av att jobba mot tydliga mål. Som person tror vi att du är, självgående, sprider positiv energi, aktivt vill jobba med din utveckling och skapa starka kundrelationer.

Vi erbjuder
 • Löpande och gedigen säljutbildning
 • Härliga kollegor
 • En miljö att utvecklas i
 • Fast lön + höga provisions möjligheter
 • Företagsresor till t.ex. Sydafrika, Dubai m.fl
Krav på dig som sökande...
... vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och gärna i liknande säljroller.
 • Du är intresserad av marknadsföring och har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv.
 • Kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl i svenska, både tal och skrift.
 • B-Körkort. (gäller eventuellt framtida fältsäljare)
Hitta.se är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och för rätt person finns det stora möjligheter att utveckla karriären.


Utöver detta så vill vi nämna...
...För oss är inte säljare ett jobb, det är en livsstil. I vårt team jobbar vi aktivt för att skapa en vardag där vi levererar på jobbet och mår bra på fritiden. Vi utvecklar våra färdigheter och strävar alltid för att bli bättre. Vår grupp präglas av Growth Mindset.

Dessa värderingar och ledord genomsyrar vårt sätt att tänka och agera
 • Positivitet
 • Professionalism
 • Engagemang
 • Struktur


Ansökan
Skicka in din ansökan via Blocket jobbs ansökningsformulär. För frågor om tjänsten, kontakta Robert Glamin (Försäljningschef) 070 50 88 700
Mer info
Kontaktperson Robert Glamin
Telefon 0705088700
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter uppdateras varje dygn. Allt för att informationen på hitta.se ska vara så relevant och aktuell som möjligt.

Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken i YouGovs BrandIndex. Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige.

Hittapunktse AB har i dagsläget runt 140 medarbetare. Under 2016 uppgick bolagets intäkter till 257 MSEK med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 66 MSEK. Huvudkontoret ligger på Drottninggatan i centrala i Stockholm, med kontor även i Göteborg samt lokala filialer i 13 olika städer runt om i Sverige.