Studentmedarbetare - receptionist och biträde till Rådhuset

Studentmedarbetare - receptionist och biträde till Rådhuset

Om arbetsplatsen
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads Serviceavdelning, serviceenheten finns i det vackra Rådhuset. Enheten har till uppgift att ta hand om den dagliga driften i huset, intern catering, reception, vaktmästeri och lokalvård. Vår reception tar emot gäster, personal och sköter kommunens interna växel. Vi söker nu en student som skulle tycka att det var roligt att jobba hos oss med förstklassig service. Huvuddelen av tjänsten kommer att vara i receptionen och vid behov ska du även kunna biträda i kafeterian och vid mottagningar. Det kan även bli aktuellt med tjänstgöring i receptionen på stadsarkivet.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du ett arbete med varierande serviceuppgifter såsom att ta emot besökare, svara i telefon, hantera bokningar, delta vid mottagningar, Öppet Rådhus, eventuellt vigslar, servera fika och ta emot leveranser med mera. Genom att arbeta hos oss får du också en inblick i hur kommunen fungerar, politiskt, praktiskt och administrativt.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara en högskolestudent. Tjänsten passar dig som är positiv och glad till sättet, ansvarsfull, noggrann, ödmjuk, lyhörd för verksamheten och har gott ett ordningssinne. Vi tror att du som söker är lösningsorienterad, flexibel och självständig. Vi tror vidare att du sätter ett gott bemötande och ett utpräglat servicetänk i centrum. Tjänsten är en timanställning till max 25 % av en heltidstjänst under läsåret, viss tjänstgöring på lördagar kan bli aktuellt.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Thomas Fritz
Telefon 042 10 50 89
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Reception, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)