Legitimerad sjuksköterska

Legitimerad sjuksköterska

Om arbetsplatsen
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 kollegor som på olika sätt möjliggör att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning kan leva ett rikt och självständigt liv. Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vårt HSL team i hemvården, område Nord. Hos oss får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats i team med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vi har ett mentorsprogram för alla nyanställa och när du anställs får du din egen mentor som hjälper dig tillrätta. Varför ska du välja hemvården i Helsingborg? Vi bryr oss om varandra! Vi hittar lösningar och möter patienten i dennes hemmamiljö. Tillsammans har vi erfarenhet och kompetens och hjälp åt! Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. I arbetet samverkar du i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet. Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du * vara legitimerad sjuksköterska * ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS * ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana * inneha B-körkort. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.
Mer info
Kontaktperson Åsa Norman
Telefon 042-10 48 95
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)