Lärare i tyska/engelska till Svensgårdsskolan

Lärare i tyska/engelska till Svensgårdsskolan

Om arbetsplatsen
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Svensgårdsskolan har 400 elever från förskoleklass till årskurs 9 och ligger mitt i Ödåkra, strax norr om Helsingborg. Ödåkra är omgärdat av stora grönområden, ängsmark och skog. Med glädje och gemenskap som vägvisare är Svensgårdsskolan i Helsingborg en skola med engagerade pedagoger och nyfikna elever.

Arbetsuppgifter
Uppdraget består av att planera och genomföra undervisning i tyska och engelska åk 6-9. Du ingår i ett arbetslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt. Du kommer även att verka som mentor för en elevgrupp ihop med kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker en utåtriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med barn och kollegor i en kommunikativ och lärande miljö. I enlighet med uppdraget kan du också ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Genom pedagogisk skicklighet och social förmåga har du lätt för att skapa kontakt med människor och förmedla dina kunskaper till våra elever. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du har examen med behörighet/legitimation att undervisa i ämnena tyska och engelska. Ytterligare ämnesbehörighet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. #LI-SFF
Mer info
Kontaktperson Per Olsson
Telefon 0703-304201
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svensgardsskolan.helsingborg.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)