Fysioterapeut

Fysioterapeut

Om arbetsplatsen
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 kollegor som på olika sätt möjliggör att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning kan leva ett rikt och självständigt liv. Hemvårdsgrupp Öst i Helsingborg startades hösten 2017 och är indelad i tre team: Syd, Öst och Nord/Väst. Vi arbetar med den privata aktören Attendos vårdtagare i hela kommunen. Du kommer att ingå i team Syd och arbeta med vårdtagare inom ett område som sträcker sig från Planteringen till Rydebäck. På Hemvård Öst får du 30 kollegor bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Enheten har både personer med lång erfarenhet av vårdyrket och yngre förmågor. Vi är ett gott gäng och arbetsplatsen präglas av god stämning och högt i tak. Om du inte har tidigare erfarenhet av jobb inom hemvården får du hos oss en gedigen introduktion och möjlighet till bredvid-gång tills du är varm i kläderna. Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss har du en fantastisk möjlighet att påverka många människors liv i positiv riktning. Bedömningar, träningar, utvärderingar och uppföljningar utgör hörnstenar i ditt arbete. Du arbetar målinriktat med träningsinsatser som syftar till att ge största möjliga självständighet för den enskilde. I arbetet ingår också att handleda omvårdnadspersonal och delegera rehabiliteringsinsatser, samt att förskriva och prova ut tekniska hjälpmedel. I ditt team ingår, förutom fysioterapeuter, även arbetsterapeuter, sjuksköterskor och undersköterskor. Ett väl fungerande samarbete mellan de olika yrkesgrupperna är en förutsättning för att målen för att de fysioterapeutiska insatserna skall kunna uppfyllas. Du behöver därför både vara en lagspelare och beredd att ta ett stort ansvar, alltid med vårdtagarnas bästa för ögonen. Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du * vara legitimerad fysioterapeut * ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS * ha grundläggande datorkunskaper * inneha B-körkort. Tidigare arbete inom hemvården är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ransheim
Telefon 0709-72 53 49
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (46 dagar kvar)