Truckmekaniker i Helsingborgs Hamn

Truckmekaniker i Helsingborgs Hamn

Om tjänsten

Som truckmekaniker i Helsingborgs Hamn kommer du att ha ett varierat arbete som omfattar förebyggande underhåll samt felsökning och reparation av hamnens fordon. I rollen ingår även ansvar för att dokumentera allt arbete som utförs.

Arbetsuppgifter
  • Utföra felsökning och reparation på fordon och tillhörande utrustningar
  • Arbeta med förebyggande samt förbättrande underhåll på fordonen
  • Använda underhållssystemet som grundpelare i det dagliga arbetet
  • Delta i projekt och utvecklingsarbete inom Tekniska avdelningens ramar

Du kommer att ingå i ett team med mekaniker där det är centralt att ha goda kunskaper inom systematisk felsökning samt förebyggande och planerat underhåll. Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi ser att den som söker har gått fordonstekniskt gymnasium med inriktning tunga fordon, samt att du gärna har erfarenhet av underhåll av lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner. Du har stort tekniskt kunnande och intresse.
Körkort med minst B behörighet är ett krav.

Du har god samarbetsförmåga och bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Vi ser att du är en initiativtagande person som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor i vårt team. Du är en problemlösare som ger förstklassig service och har ambition att utvecklas i din roll som mekaniker. Du är noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i både tal och skrift.

Kontaktperson
Peder Jonsson
073-422 49 05
peder.jonsson@port.helsingborg.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.port.helsingborg.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helsingborgs Hamn – Containerspecialisten

Du kan vara säker. Idag har du använt eller ätit någonting som har passerat Helsingborgs Hamn. Vi är en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en av norra Europas ledande hamnar. Helsingborgs Hamn erbjuder rederier, transportörer och speditörer en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser.
Att vara expert på containerhantering innebär att ha viljan, kunnandet och erfarenheten att ta hand om allt från bananer till stål. Det är människorna i hamnen, lagarbetet, som har bidragit till vår framgång. Vi har supermoderna truckar och enorma containerkranar, men utan vår kompetenta personal kan vi inte utföra ett bra arbete. I Helsingborgs Hamn AB, som ägs av Helsingborgs stad, arbetar cirka 210 personer. Hos oss finns allt från ekonomer, tekniker, stuveripersonal, säljare, servicepersonal till IT-experter.
Våra värderingar är:
Ansvarsfulla, Vänliga, Utvecklande och Ärliga.
Välkommen till Sveriges bästa, och trevligaste hamn