Senior Sales (Vice avdelningsledare)

Senior Sales (Vice avdelningsledare)

Vi söker nu 3 Seniorsales (vice avdelningschef) 80% till MediaMarkt Helsingborg
  • Data/Gaming/Tv
  • Kassa
  • Service
Vi bygger för framtiden, häng med på våran resa in i framtiden

Vi har byggt om våran butik i Helsingborg till nyaste konceptet inom Mediamarkt, klart november 2021.

Nu organiserar vi även om oss i butiken, söker därför 3 SeniorSales (vice avdelningschef)

Arbetsbeskrivning

I rollen som SeniorSales (Vice avdelningschef) jobbar du operativt som säljare på golvet och driver övrig säljpersonal till ökad försäljning och andra uppgifter.Du kommer även att ha jouren vissa dagar schemalagt och då är du ansvarig för hela varuhuset. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal. Krav är att du jobbat som ledare eller chef tidigare.

Tjänsten är på deltid 80% med ett ansvarstillägg och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsterna är planerat till omgående eller senast 2/1.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann, snabb och en självklar ledare för avdelningen. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som SeniorSales ledare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Gustav Skoglund
Email Mejla Gustav Skoglund
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?