Extra personal

Extra personal

Vi söker EXTRA personal till följande avdelningar:

Telecom (Sälj erfarenhet ett krav)

Vitvaror (Kaffe intresse är ett stort plus)

Data/tv

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Vi bygger för framtiden, häng med på våran resa in i framtiden

Vi har precis byggt om våran butik i Helsingborg till nyaste konceptet inom Mediamarkt, besök oss gärna.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som EXTRA anställd är ett perfekt jobb för dig som tex studerar på universitet. Vi behöver oftast hjälp på eftermiddagar, kvällar och helger. Det är ett KRAV att du skall kunna jobba under jul, nyår och sommaren 2023. Vi kräver stor flexibilitet av våra extra anställda och vill självklart att man ställer upp både med kort och lång framförhållning. Tjänsten är på deltid med stor chans till mycket jobb och är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till aug/sept.

Vem är du?

Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du bör vara en utpräglad säljare, du har även ett luktraktivt bonussystem att kämpa emot.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
  • Marknadsmässig fast ingångslön.
  • En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns..
  • Interna karriärmöjligheter
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Skicka in din ansökan omgående, urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta varuhuschef Gustav Skoglund, skoglundg@mediamarkt.se
Mer info
Kontaktperson Gustav Skoglund
Email Mejla Gustav Skoglund
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?