Enhetschef för Marknadskommunikation

Enhetschef för Marknadskommunikation

Enhetschef för marknadskommunikation

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Enheten för marknadskommunikation är en nyskapad enhet som tillhör Helsingborgs stadsledningsförvaltnings kommunikationsavdelning. Enheten kommer att ansvara för samordning av stadens övergripande marknadskommunikation och stödja förvaltningarna och de kommunala bolagen i dessa frågor. Tillsammans med enheten för samhällskommunikation och redaktionen ska enheten för marknadskommunikation lyfta kännedomen om platsen Helsingborg och fortsätta det framgångsrika arbetet med att sätta Helsingborg på kartan som en av landets mest innovativa städer att bo, leva och verka i.

På enheten samlas kompetenser för strategiskt varumärkesarbete, grafiskt arbete, copy, digital marknadsföring och projektledning.

Arbetsuppgifter
I rollen som enhetschef för marknadskommunikation kommer du att leda, samordna, planera och kvalitetsutveckla arbetet för enheten. Du kommer i rollen som enhetschef att ha personalansvar för 6 personer och du kommer att ansvara för budget-, verksamhetsplanering och uppföljning.

Du ingår i ledningsgruppen för avdelningen tillsammans med avdelningscontrollern, enhetschefen för samhällskommunikation, redaktionschefen och kommunikationsdirektören.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en trygg chef och ledare som får medarbetarna att växa. Det viktigaste är att skapa en välfungerande grupp som blir större än personerna som ingår i den och som har lätt för att samarbeta med andra delar av staden. Du har mod att stå upp för det du tror på och ödmjukheten att samtidigt lyssna in andra. Du som söker har en högskoleutbildning inom relevant område, samt har stora och breda kunskaper och erfarenheter av marknadskommunikation i bred bemärkelse.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som chef och ledare. Du har bred kunskap och lång erfarenhet av strategiskt förändringsarbete och varumärkesarbete. Du har även stor erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Du är en person som kan åstadkomma förändring och får saker gjorda och förstår vikten av samarbete.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Upplysningar
Karin Kling
Rekryteringskonsult
+46 (0)73 6847507
Karin.Kling@badenochandclark.se

Cecilia Eklund
Kommunikationsdirektör
cecilia.eklund@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Cecilia Holm
SACO 042 - 10 53 45

Robert Lexeklint
Vision 042 - 10 51 95

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: C21544
Sista ansökningsdatum: 2018-09-20

https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253d4acfb627-bfd8-442c-ab21-9a70bb2ba39b%2526frameablegui%253d

I denna rekrytering samarbetar Helsingborgs stad med Badenoch & Clark. För att komma i kontakt med Badenoch & Clark kan du vända dig till Karin Kling på +46 (0)73 6847507 eller
Karin.Kling@badenochandclark.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)