Customer Experience Manager Väla

Customer Experience Manager Väla

Customer Experience Manager

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

MediaMarkt Helsingborg söker nu en ny Customer Experience Manager/Vice Varuhuschef

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt Helsingborg är inne i en stor förändringsfas, passa på att hoppa på tåget i början. Vi ger alltid det lilla extra och sätter alltid kunden i fokus.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Customer Experience Manager är du ansvarig för varuhusets kundnöjdhet. Främst kommer du arbeta med att löpande analysera och sätta planer utifrån den feedback vi får och coacha alla säljare såväl som chefer framåt i bemötande, hur vi presenterar varor och merförsäljning.

Kundens resa börjar med att vi har produkterna tillgängliga i hyllan, till betalning och när de får problem. Därför har du också övergripande ansvar för kassa och eftermarknadsavdelning, denna avdelning består av 8 anställda, flera av dem med mycket lång erfarenhet.

Som Customer Experience Manager arbetar du tätt med varuhuschefen och du är även en del av varuhusets ledningsgrupp som består av dig, varuhuschefen och avdelningschefer.

Vem är du?

Du är prestigelös och en tydlig teamspelare som med hög energi och positivitet hugger tag i nya utmaningar. Vi tror även att du är snabblärd och självständig. Självklart har du inga problem att ta reda på information för att kunna genomföra för dig nya uppgifter. Du trivs i en miljö där det händer mycket samtidigt, där nya uppgifter kan komma med kortvarsel och deadline tätt inpå.

Hos oss arbetar du i en platt organisation där mycket frihet ges till våra medarbetare, därför är det viktigt att du har minst 2 års erfarenhet av ledarskap, du kanske jobbar som butikschef idag?

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid, månadslön och du är tjänsteman. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.

Skicka in din ansökan idag, dock senast 2021-02-28. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Gustav Skoglund, varuhuschef, skoglundg@mediamarkt.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gustav Skoglund
Telefon 076-6292620
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?