60%+ Data/Gaming/Tv

60%+ Data/Gaming/Tv

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Vi bygger för framtiden, häng med på våran resa in i framtiden

Vi har precis byggt om vårat varuhus i Helsingborg till nyaste konceptet inom Mediamarkt. Detta innebär bla en stor satsning på data och gaming.

Arbetsbeskrivning

I rollen som data, gaming och tv säljare innebär det ofta dyra och mycket viktiga inköp för våra kunder. Det kräver mkt kunskap om produkterna men även att lyssna efter kundernas behov. Har du erfarenhet av butiksförsäljning innan är det en stor merit. Tillträde till tjänsten är planerat till 2022-01-17 men har respekt för eventuell uppsägningstid.

Vem är du?

Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du bör vara en utpräglad säljare, du har även ett luktraktivt bonus system att kämpa emot.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
  • Marknadsmässig fast ingångslön.
  • En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns..
  • Stor chans att jobba mer än kontrakterade timmar om du är flexibel
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-01-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kontakta varuhuschef Gustav Skoglund, skoglundg@mediamarkt.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?