55% Kassa/Service

55% Kassa/Service

MediaMarkt Helsingborg söker nu en ny kollega!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt Helsingborg är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att var bäst. Vi ger alltid det lilla extra och alltid sätter kunden i fokus. Du arbetar med ett team som tillsammans tar ansvar för hela varuhuset och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi har öppet vardagar 10:00-20:00, helger 10:00-20:00

Hälsning från varuhuschefen: Gustav Skoglund

Hos oss stöttar vi alltid varandra med pepp och teamkänsla. Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en härlig atmosfär där vi ständigt vill mera, bli bättre och hjälpa varandra att nå våra mål. Vi är inne i en förändringsfas för MediaMarkt Väla med nya arbetssätt och höga krav, höga krav har vi för att vi vill bli bästa varuhuset i Sverige.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Ditt viktigaste uppdrag som säljare i kassan är att se och hjälpa våra kunder i varuhuset att få marknadens bästa bemötande och upplevelse genom att vara extremt service minded och koppla på ditt bästa JAG varje dag du är på jobbet.

Din uppgift innefattar omväxlande uppgifter såsom försäljning, rådgivning, kassa, exponering, varuplock och lagerhantering. Hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, utbildningar för att utföra jobbet på bästa sätt.

Vem är du?

Försäljning och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor och tycker om att sprida härlig energi.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.

Är du intresserad?

Tjänsten är en deltids tillsvidareanställning på minst 55%, ofta betydligt mer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?