Verkmästare

Verkmästare

Om rollen

Vi söker nu en verkmästare till vår transport- & lastbilsverkstad där de centrala uppgifterna innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att du förväntas engagera och coacha dina medarbetare på verkstaden. Vidare innefattas rollen av att boka och planera jobb till mekanikerna och hantera betalningarna från våra kunder. Du kommer att arbeta med de välkända varumärkena Mercedes-Benz, Nissan och Dodge RAM, vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass. Arbetet är förlagt på kvällstid under måndag - torsdag med lediga fredagar.

Din profil

Vi tror att du jobbat med fordonsteknik/service i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra service. Därtill besitter du en god teknisk kompetens och har en förmåga att lösa problem. Som person är du en flexibel lagspelare med ett stort kundfokus. Du ska kunna hantera ett högt tempo samt vara självgående i din arbetsroll. Din personlighet värderas högt, då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Datorvana och B-körkort är ett krav. Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.