Verkmästare till tunga lastbilar

Verkmästare till tunga lastbilar

Just nu är vi inne i en expansionsfas och söker ett nytt stjärnskott till en roll som verkmästare till vår verkstadsavdelning för tunga lastbilar.

Om rollen

Vi söker en ambitiös, strukturerad och ordningsam person för att driva vår lastbilsverkstad där vi servar och reparerar både lätta och tunga fordon. Som verkmästare är du teamets drivande kraft och förväntas därför ha fallenhet för att arbeta med människor. I arbetsuppgifterna ingår fakturering, garantihantering, planering av produktion samt renskrivning av ordrar med mera. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer arbeta med varumärket Mercedes-Benz som är ett av våra premiummärken.

Din profil

Vi tror att du är stresstålig och har god erfarenhet kring att samarbeta och leda. Därtill besitter du god teknisk kunskap kring tunga fordon. Fordonsteknisk utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från bilbranschen värderas högt. Ett krav är att du har god administrativ vana. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Kobra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar men också att du är van att ta ansvar både för dig själv och andra.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har C-kort. Vidare måste du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten gäller tillsvidare. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.