Verkmästare kvällstid

Verkmästare kvällstid

Om rollen

Vi söker nu en Verkmästare till vår transport- & lastbilsverkstad där de centrala uppgifterna innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. Som verkmästare är du en nyckelperson i relationen mellan verkstad, mekaniker och kund där du dagligen arbetar med våra verkstadskunder. Du tar emot våra kunder på plats samt via telefon/onlinebokning och bokar tider för service och reparationer. På vår verkstad arbetar idag 21 stycken medarbetare fördelat på verkstad och servicemarknad. I din roll kommer du att arbeta löpande med att planera verkstadsbokningar och säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt sätt. Du förväntas därtill kunna engagera och coacha dina medarbetare på verkstaden i diverse frågor och uppgifter.

Du kommer att arbeta med de välkända varumärkena Mercedes-Benz lastbilar och transportbilar, Nissan transportbilar och Dodge RAM, vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass. Arbetet är förlagt på kvällstid under måndag - torsdag med lediga fredagar. Du rapporterar till verkstadschefen på avdelningen.

Din profil

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet från en roll med stort kundfokus. Du har teknisk erfarenhet från transport- och/eller lastbilar och är van vid att arbeta strukturerat. Vidare har du goda administrativa kunskaper och en förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du en flexibel lagspelare med ett stort kundfokus. Din personlighet värderas högt, då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. Du har goda data- och systemkunskaper och uttrycker dig väl på svenska i både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.