Servicesäljare

Servicesäljare

Just nu är vi inne i en expansionsfas och söker ett nytt stjärnskott till en roll som servicesäljare på vår avdelning för eftermarknad.

Om rollen

Som servicesäljare hos oss hanterar du kundbokningar gällande service och reparation på vår verkstad för transportbilar. Du håller kontakt med verkstadens kunder både via telefon och över disk, vilket ställer krav på att kontinuerligt arbeta med att upprätthålla goda relationer. Rollen innefattas även av ett visst garantiansvar då du gör skadeberäkningar samt lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Framförallt handlar den största uppgiften om att optimera verkstadens drift och produktivitet och därtill ansvara för att utfört arbete håller tidsramar och kvalitét.

Det krävs att man är serviceinriktad och aktivt lyssnar på kundens behov samt kan hantera eventuellt uppkomna klagomål och reklamationer. En viktig del är att ständigt arbeta för att alla krav i auktorisationsbestämmelserna uppfylls. Du kommer att arbeta med de välkända varumärkena Mercedes-Benz, Nissan och Dodge RAM, vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag - fredag.

Din profil

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, förslagsvis från åkeri- och/eller eftermarknadsbranschen. Framförallt vet du vad som krävs för att klara dagens krav på bra service. Som person är du en flexibel lagspelare med god teknisk kompetens. Du är trygg med utmaningen att kunna lösa såväl snabba som mer komplexa ärenden. Vidare kan du hantera ett högt tempo och samt kan vara självgående i din arbetsroll. Din personlighet värderas högt, då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Datorvana och B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Även erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Ange även i din ansökan om du föredrar att arbeta dag- eller kvällstid.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.