Företagssäljare Mercedes-Benz - Transportbilar

Företagssäljare Mercedes-Benz - Transportbilar

Till norra Europas största och modernast lastbilsanläggning söker vi nu en Företagssäljare Mercedes-Benz. Vår anläggning är en av Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar på 5,500 kvm varav 2,000 kvm är dedikerad bilhall för transport- och lastbilar.

Om rollen

Vi söker nu en duktig och driven Företagssäljare med ansvar för försäljning av Mercedes-Benz transportbilar. Ditt uppdrag blir att till stor del att arbeta med nykundsbearbetning med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med uppsökande försäljning. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske har du arbetat med företagsförsäljning. Du behöver ha god samarbetsförmåga, brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer. Du är driven och självgående och ger våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.