E-handels entusiast / Support tekniker

E-handels entusiast / Support tekniker

Grossisten Nordic AB är ett spännande och snabb växande e-handelsföretag som driver ledgrossisten.se och som behöver förstärka med en person som jobbar med orderplock och orderpackning.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete självständigt. Du är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra. Du trivs med ett högt arbetstempo och har ett gott ordningssinne, noggrann och ansvarsfull. Du är driven och får saker gjorda.

Vi erbjuder dig

Ett tryggt arbete i ett företag med brinnande intresse för E-handel och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Vi arbetar i nybyggda lokaler på Väla södra i Helsingborg. Tjänsten är med placering på vårt kontor och lager i Helsingborg/Väla södra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av orderplock och orderpackning. Vi växer snabbt så att jobba utanför "comfort zone" skall inte kännas främmande, Då andra arbetsuppgifter också kommer att förekomma. Du behöver ha ett intresse av belysningsprodukter, för att långsiktet trivas. Produkt utbildning kommer att ske löpande.

Det är även ett plus om du har erfarenhet inom e-handel och ett intresse och kunskap av belysningsprodukter.

Start: Snarast / Enligt överenskommelse

Arbetsplats: Helsingborg/Väla södra

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Till jobb@ledgrossisten.se
Mer info
Email Mejla Grossisten Nordic AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grossisten Nordic AB är ett spännande och snabb växande e-handelsföretag som driver ledgrossisten.se.