Mark- och va-projektör till Griab

Mark- och va-projektör till Griab

Snabbfakta
Stad: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Jobbkategori: Projektör (bygg/anläggning)
Startdatum: Omgående

Med flera spännande kunder på ingång behöver vi bli fler. Vi får ständigt in förfrågningar om nya projekt och hoppas därför på förstärkning inom kort!

Här blir du aldrig en i mängden, alla hjälper varandra och det finns mycket kompetens i huset. Här stängs aldrig några dörrar och alla tar sig tid till frågor. Du får vara med i hela projektet, från början till slut, och du får se resultatet av ditt arbete. Låter detta intressant? Välkommen att ansöka!

Om tjänsten
Här i sundets pärla huserar vi i en patriciervilla. Under ett och samma tak skapas helhetslösningar till kunder runtom i södra Sverige. Det råder familjär stämning med kaffekoppar i kombination av ritningar i hela villan. Beslutsvägarna är korta där interna frågor ofta löses under vår Griabfrukost. Här i rummen finns spetskompetens inom bygg och mark/VA-projektering.

Vi utför allt inom marksektorn, från första idéskiss till färdigt projekt. Det kan handla om industrianläggningar, VA-ledningar, pumpstationer, vägar, bostadsområden och mycket annat. Idag utförs även en rad miljöprojekt med deponier och återvinningsanläggningar.

Det ska vara kul att gå till jobbet! Därför ser vi att du är social med god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande där du ofta deltar i hela projektet, från idé till färdig anläggning. Du kommer bl a att arbeta med upprättande av ritningar, beskrivningar, kostnadsberäkningar, m.m. för ledningsnät, pump- och tryckstegringsstationer, utjämningsmagasin, vägar, bostadsområden, grönområden, industrianläggningar.

Vi söker dig som
  • Är ingenjör eller motsvarande och har arbetat några år inom mark- och VA-branschen, men även nyutexaminerade är välkomna att söka.
  • Är väl förtrogen med Office-paketet och gärna AutoCad.

ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helsingborg. Om du åker kollektivt är närmsta busshållplats Helsingborg Lasarettet
  • Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

För mer information, kontakta Linda Capuder, 042-231032.

Ansökan lämnas skriftligt via mail till linda.capuder@griab.com
Mer info
Kontaktperson Linda Capuder
Telefon 042-231030
Email Mejla Linda Capuder
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Griab grundades 1957 i Helsingborg och har en samlad spetskompetens inom byggkonstruktion och mark/VA-projektering och erbjuder under ett och samma tak starka helhetslösningar. Varje månad får vi besök av en massör och vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda. Se även www.griab.com.