Mark- och va-projektör till Griab

Mark- och va-projektör till Griab

Snabbfakta

Stad: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Jobbkategori: Projektör (bygg/anläggning)
Startdatum: Omgående

"Här blir man aldrig en i mängden, alla hjälper varandra och det finns mycket kompetens i huset. Här stängs aldrig några dörrar och alla tar sig tid till frågor. Man får vara med i hela projektet, från ax till limpa, och du kan se resultatet av ditt arbete." Såhär beskriver Mark- och VA-ingenjören Eric om vad som utmärker Griab, låter detta som en beskrivning som passar dig?
Välkommen att ansöka!

Om tjänsten

I sundets pärla huserar Griab i en fantastisk patriciervilla. Under ett och samma tak skapas helhetslösningar till kunder runtom i södra Sverige. Det råder en härlig familjär stämning med kaffekoppar i kombination av ritningar i hela villan. Beslutsvägarna är korta där interna frågor ofta löses under Griabfrukosten. Här i rummen finns spetskompetens inom bygg och mark/VA-projektering.

Griab utför allt inom marksektorn, från första idéskiss till färdigt projekt. Det kan handla om industrianläggningar, VA-ledningar, pumpstationer, vägar, bostadsområden och mycket annat. Idag utförs även en rad miljöprojekt med deponier och återvinningsanläggningar.

Det ska vara kul att gå till jobbet! Därför ser vi att du är social med god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande där du ofta deltar i hela projektet, från idé till färdig anläggning. Du kommer bl a att arbeta med upprättande av ritningar, beskrivningar, kostnadsberäkningar, m.m. för ledningsnät, pump- och tryckstegringsstationer, utjämningsmagasin, vägar, bostadsområden, grönområden, industrianläggningar.

Som junior ingenjör kommer du bli tilldelad en mentor och börja direkt i skarpa projekt, dock med enklare projekt för att sedan trappa upp svårighetsgraden. Eftersom alla dina kollegor sitter i samma hus är de aldrig mer än en fråga bort om du undrar något!

Vi söker dig som
  • Är ingenjör eller motsvarande och har arbetat några år inom mark- och VA-branschen, men även nyutexaminerade är välkomna att söka.
  • Är väl förtrogen med Office-paketet och gärna AutoCad.


ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helsingborg. Om du åker kollektivt är närmsta busshållplats Helsingborg Lasarettet
  • Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

För mer information, kontakta Linda Capuder, 042-231032.

Ansökan lämnas skriftligt via mail till linda.capuder@griab.com
Mer info
Kontaktperson Linda Capuder
Telefon 042-231030
Email Mejla Linda Capuder
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.griab.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Griab grundades 1957 i Helsingborg och har en samlad spetskompetens inom byggkonstruktion och mark/VA-projektering och erbjuder under ett och samma tak starka helhetslösningar. Varje månad får vi besök av en massör som knådar rygg och nacke. Griab erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.