Greenled rekryterar lysande regionsäljare till Göteborg - Malmö

Greenled rekryterar lysande regionsäljare till Göteborg - Malmö

Tjänstebeskrivning

Greenled AB söker nu en engagerad och driven regionsäljare till vårt starkt växande bolag. Vi fortsätter växa och behöver förstärka vårt drivna gäng med en säljare med ansvar för regionen Göteborg - Malmö. Nu finns en unik chans att ansluta sig till ett vinnande team och ett härligt gäng kollegor.

Du kommer att arbeta med ett professionellt team med stora ambitioner att driva företaget framåt och växa snabbt. För rätt person finns stora möjligheter till framtida karriärutveckling. Som anställd på Greenled AB kommer du att ha en direkt inverkan på företagets framgång och vår positiva företagsmiljö. Därför läggs stor vikt på din personlighet. Affärsutveckling, försäljningsfokus och entreprenörskap är nyckelord för oss. Som säljare på Greenled AB kommer du att ansvara för försäljning inom området inomhusbelysning samt utveckla Greenleds kundbas och expandera vår verksamhet. Ditt fokus kommer att ligga i att söka, hitta och vinna nya affärer till företaget för att möta finansiella mål. Deltagande i mässor och dess förberedelser ingår i också. I denna position kommer du att rapportera till VD på Greenled AB.

Kvalifikationer

Vi letar efter en skicklig, driven, proaktiv och engagerad medarbetare som vill delta i en snabbt växande och professionell miljö. Du har också ett måldrivet och motiverat mind-set och en "can do" attityd. Du har utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, har god teknisk förståelse och har god planeringsförmåga. Vi söker någon med 2-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och även gärna erfarenhet av offentliga upphandlingar. Greenled är ett teknikinriktat företag och din tekniska och kommersiella kunskap hjälper dig därför i ditt dagliga arbete. Körkort är obligatoriskt då kundbesök är frekventa.

Låter det intressant?

I denna rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, är du välkommen att kontakta Malou Olausson, tel. 0733-200 880 eller Petra Sandström Johansson, tel. 0707- 858414. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag, dock senast den 26/11.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Malou Olausson
Telefon 0733-200880
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 26 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy. Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. Vi hjälper våra kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. På Greenled tror vi på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på våra kunders affärsverksamhet. Vårt kontor finns i Trollhättan och moderbolaget finns i Kempele, Helsingfors-Vanda och Tammerfors. Läs mer om oss på: www.greenled.se