Junior Redovisningskonsult till Grant Thornton

Junior Redovisningskonsult till Grant Thornton

Om tjänsten:
Som redovisningskonsult på Grant Thornton tillhör du affärsområdet Ekonomiservice som hjälper till med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

I engagerade team kommer du och dina kollegor till exempel arbeta med löpande redovisning, avstämningar och enklare bokslut. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, VD styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för näringsliv, företagande och att skapa kundvärde. Vi tror att du har ett starkt intresse för redovisningsfrågor och vill utvecklas inom området samtidigt som du vill skapa det bästa kundvärdet genom rådgivning som genomsyras av engagemang, affärsmässighet och ett konsult-mindset

Viktigt för tjänsten att du:
  • Har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision. Alternativt har du en 2-årig examen från YH/KY-utbildning med inriktning mot redovisning
  • Har läst de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Har tidigare erfarenhet från ekonomi- och/eller servicearbete är starkt meriterande
  • Kan flytande svenska och engelska språket i tal och skrift
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att dina värderingar matchar Grant Thorntons teamorienterade kultur och framgångsfaktorer - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt tankesätt och visar engagemang i det du gör. En stark målmedvetenhet där du trivs att arbeta mot tydliga mål och deadlines är en förutsättning. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid, en 6 mån provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning. Möjlighet till start januari eller september 2023.
Intervjuer sker löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2022-12-11!

Varför Grant Thornton?
På Grant Thornton har du möjligheten att vara med och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en trevlig tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Missa inte chansen att bli en del av våra härliga redovisningsteam i Helsingborg i våra nya och fräscha lokaler! Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter finns att hämta.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, ansökningsbrev samt dina betyg från universitet eller yrkeshögskola som du erhållit vid tiden för ansökan. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Tjänsten avser heltidstjänst med tillträde i januari eller september 2023.

Alla ansökningar kommer att hanteras av Grant Thornton. Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Clairy Zhao på clairy.zhao@se.gt.com. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas du vill bli en av oss - varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Grant Thornton - Adecco - Helsingborg - Skåne - Redovisningskonsult
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.grantthornton.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!