Grant Thornton söker Junior Revisor till Helsingborgskontor

Grant Thornton söker Junior Revisor till Helsingborgskontor

Om tjänsten

I rollen som junior revisor bygger du, tillsammans med ditt team, starka relationer med våra kunder - entreprenörer och tillväxtbolag - där du får en helhetsbild över företagen.

I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet där du exempelvis arbetar med analys av bolagets räkenskaper, granskar förvaltningen av bolaget, bokslutsgranskning och granskning av årsredovisning. Våra kunder är ofta entreprenörsföretag med stora ambitioner och när du jobbar hos oss får du förtroendet att vara den rådgivare som guidar kunderna i vår snabbt föränderliga omvärld.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa entreprenörsföretag att växa.

Viktig för tjänsten är att du:
  • Har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Vid tillträde av tjänsten har läst de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor i framtiden.
  • Har erfarenhet av ekonomi- eller servicearbete.
  • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
För att trivas och bli framgångsrik hos oss tror vi därför att du lever upp till våra fyra framgångsfaktorer: glädje i vardagen, skapa goda relationer, förnyelse och förbättring och ansvarstagande.

Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra, levererar med kvalitet på utsatt tid samt har ett positivt mindset. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid, en 6 mån provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning. Möjlighet till start januari eller september 2023.

Intervjuer sker löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2022-12-04!

Vad erbjuder Grant Thornton?
Hos oss får du arbeta i en prestigelös och välkomnande organisation med stor möjlighet att påverka din egen roll och karriärutveckling. Du ingår i ett internt utvecklingsprogram som omfattar "on the job training" i kombination med interna och externa utbildningar, allt för att du ska få den bästa utvecklingen i din roll. Utifrån egna intresseområden har du möjlighet att ta dig an andra ansvarsområden utöver kunduppdragen, och därmed bidra till Grant Thorntons fortsatta utveckling och tillväxt.

Ett av våra affärsmål är ett hållbart arbetsliv, alltså att lyckas med kombination nöjda kunder och välmående medarbetare. Vi vill erbjuda en bra arbetsmiljö och ge dig goda förutsättningar för en hälsosam livsstil och erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag, förebyggande hälsovård samt sjukförsäkring. Du har stora möjligheter att arbeta på distans och hög flexibilitet att välja den plats som passar ditt team och dig bäst när du utför ditt arbete. Vi värnar om din tid - övertid kompenseras med ersättning och/eller ledighet.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, ansökningsbrev samt dina betyg från universitet som du erhållit vid tiden för ansökan. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Tjänsten avser heltidstjänst med tillträde i januari eller september 2023.

Alla ansökningar kommer att hanteras av Grant Thornton. Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Clairy Zhao på clairy.zhao@se.gt.com. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas du vill bli en av oss - varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Grant Thornton - Aecco - Helsingborg - Skåne - Revisor
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.grantthornton.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.