Säljchef/Teamleader till nordvästra Skåne sökes!

Säljchef/Teamleader till nordvästra Skåne sökes!

Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och snabbast växande larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill driva, utveckla och bygga ett av landets bästa team i det historiskt starka distriktet runt Helsingborg!

En säljchef/teamleader hos oss är den person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen! Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt och strategiskt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En säljchef/teamleader är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat.

Vet du med Dig att det är Dig som vi kommer behöva ha med för att fortsätta vårt byggande och vår expandering? Hör av Dig direkt till oss så kanske Du är en av dem vi kallar in till en personlig intervju!

Detta får den som vi rekryterar:
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Chansen att utveckla ett eget dreamteam
  • Både fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak
  • Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort. Vår resetävling som bar av till Spanien i augusti tex.
  • Teamevents varje månad
  • Intern vidareutbildning i försäljning och ledarskap
Arbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig lördag-söndag.

Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av Reco då vi har så nöjda kunder.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.

Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner Du att du står och stampar på din arbetsplats, TROTS att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa att vi uppskattar Dig!

Så skicka in din ansöka så fort som möjligt och var noga med att märka den med orten du söker.

Vid frågor kontakta Robin Mårtensson, Regional försäljningschef Halland/Skåne

Mobilnummer 0733-470048, E-post: Robin.Martensson@Gardaalarm.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garda Alarm är ett svenskt aktiebolag som grundades 2012. Vi har vårt huvudkontor i Halmstad . Vi har 20 filialkontor i Sverige från Malmö till Borlänge. Vår larmcentral och larmsystem är certifierat enligt SBSC (ISO 9001) samt SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).