Business Controller

Business Controller

Kort om tjänsten

SÖKORD: BUSINESS CONTROLLER, VERKSAMHETSSTYRNING, EKONOMISTYRNING, INTERIM, EXCEL

Vi söker för omgående tillsättning en Business Controller, 80%. Uppdraget varar initialt tom årsskiftet men kan komma att förlängas. Som Controller rapporterar du till Ekonomichefen och svarar gentemot VD och andra i ledningsgruppen. Du har ett väldigt nära samarbete med andra koncern funktioner.

Om verksamheten

GDL är en lokalt förankrad och neutral aktör, med det stora företagets möjligheter inom transport, maskin och logistiksektorn.
Företaget finns på totalt 13 orter med huvudkontor i Helsingborg.
Beräknad årsomsättning ca 1,5 miljarder SEK.
För mer information besök vår hemsida www.gdl.se

Mer om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen:
  • Bokslutsarbete
  • Rapportering
  • Analyser
Dina arbetsuppgifter består i bokslutsarbete; du tillser att de bokslut som upprättas inom ditt ansvarsområde följer lagkrav och ger en rättvisande bild av bolagets resultat månad för månad.

Du ansvarar för månadsrapporteringen av ditt ansvarsområde och skriver relevanta kommentarer tillsammans med avdelningsansvariga.

Andra arbetsuppgifter består i analyser vid behov, prognosarbete (budget för nästa verksamhetsår redan klart), diverse ad-hoc uppgifter.

Din profil

Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller likande med minst 3 års erfarenhet av kvalificerat Controllerarbete. Du har hög finansiell och redovisningsteknisk förståelse och kompetens. Som person trivs du i en snabbrörlig miljö, är tålmodig och analytiskt lagd och har en god strukturförmåga. Vi ser gärna att du har arbetat i NAV eller något liknande ERP system och har mycket goda Excel kunskaper.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.