Svetsare till GDL i Helsingborg

Svetsare till GDL i Helsingborg

Om kunden
GDL med sitt säte i Helsingborg erbjuder helhetslösningar inom transport och logistik. GDL utför internationella, nationella och regionala transporter, direkt från avsändare till mottagare eller via terminaler och omlastning med lokal distribution. Till GDL kan kunden outsourca delar eller hela sin logistikverksamhet, och tack vare GDL:s kundunika lösningar kan kunden själv fokusera på sin kärnverksamhet, medan GDL löser transport & logistikbiten!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
En del av GDL:s tjänster består av lagerhållning, lyft, besiktning och reparation av containers. Som svetsare hos GDL blir du en viktig funktion i just erbjudandet kring reparation av containers. Genom svetsning med pinne, byte av golv, riktning, städning av containers är du med och återställer skadade containers till befintligt skick. Du har tillgång till en verkstad men svetsningen sker utomhus.

Utbildning
Vi ser gärna att du som söker har en verkstadsteknisk utbildning eller liknande.

Erfarenhet
Har du arbetat som svetsare tidigare är det mycket meriterande, men även du som är nyexaminerad och vill ge dig ut i arbetslivet är välkommen att söka!

Personliga kvalifikationer
Du som söker bör givetvis ha ett stort intresse för svetsning och verkstadsarbete. GDL söker en medarbetare som vill stanna länge, och vill utvecklas i sin roll i GDL:s verksamhet. Då arbetet är mycket självständigt är det av största vikt att du är initiativtagande, problemlösande och drivande i ditt eget arbete! Du trivs med att vara utomhus och räds inte väder & vind!

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Skickas in omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Urval sker löpande!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.