Tekniker till Swedish Agro Machinery

Tekniker till Swedish Agro Machinery

Swedish Agro Machinery befinner sig i en spännande tillväxtfas och vill nu förstärka med ytterligare duktiga tekniker till region Nordvästra Skåne. Har du erfarenhet som mekaniker och trivs ute på fält i en kundnära roll? Söker du ett utvecklingsinriktat bolag i stark tillväxt som du vill utvecklas med? Då har vi möjligheten! På Swedish Agro Machinery får du möjligheten att arbeta med marknadens bästa produkter av högsta kvalité och ansluter till ett välrenommerat och framgångsrikt bolag på frammarsch.

Hos oss blir du en viktig del av ett trevligt och kompetent team av kollegor och tekniker som tillsammans delar målsättningen om att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Kulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på: https://www.claas.se/

Om tjänsten
I rollen som tekniker kommer du att arbeta med övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinery ABs produktsortiment. Du kommer att få arbeta med högklassiga produkter och världsledande varumärken såsom: CLAAS, HORSCH, LEMKEN och Samson för att nämna några.

Arbetsuppgifterna innebär bl a felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner. Du utgår från ditt hem och kommer att ha distrikt nordvästra Skåne som ditt arbetsfält varför du med fördel bor inom regionen. Det svenska huvudkontoret har sin placering i Staffanstorp men väntas flytta till Skurup till nya moderna lokaler inom en snart framtid.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten bör ha en för tjänsten relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker. B-körkort är ett krav. Då du kommer att arbeta nära slutkund och möta såväl olika människor som situationer är det viktigt att du är relationsskapande, har god problemlösningsförmåga och trivs i andra människors sällskap. Rollen är självständig med stor frihet under ansvar varför det är viktigt att du är en ansvarsfull person med stort egendriv med förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Medarbetarna är Swedish Agro Machinerys viktigaste resurs och vi utbildar löpande alla våra tekniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som tekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Du erbjuds marknadsmässigt konkurrenskraftiga villkor och får vara med på en häftig resa i ett bolag med goda framtidsutsikter.

Placering & start
Tjänsten är placerad i nordvästra Skåne. Tillsättning är snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta regionchef Mats Ingemarsson main@sa-machinery.se, 070-2901596

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.