Innesäljare till marknadsledande företag

Innesäljare till marknadsledande företag

Nu söker vi dig som vill vara med på en utvecklande resa i ett expansivt och marknadsledande företag. I rollen som innesäljare kommer du ansvara för att ta emot inkommande samtal med målet att styra kunden mot ett fulländat sälj genom hög kundservice, känsla för tajming och med en förtroendeingivande approach. Du ges möjligheten att ansluta till ett modernt företag, med kreativa och attraktiva produkter och till en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Då vårt kundföretag är under kraftig expansion söker vi två stycken innesäljare.


Om tjänsten

I rollen som innesäljare är din primära arbetsuppgift att ta emot inkommande telefonsamtal från potentiella kunder som är intresserade av företagets produkter i syfte att guida och slutföra försäljningen på ett effektivt sätt. Rollen är varierande där samtalens karaktär är av olika slag. Du kommer att kommunicerar med såväl personer och företag som visar intresse för produkterna som med personer som ångrar eller avbokar ett köp, där ditt intresse är att leverera lösningar för att vinna tillbaka kundernas förtroende. Du förväntas också skapa möjligheter till merförsäljning i dialogerna där det ställer krav på din förmåga att snabbt och effektivt kunna läsa av kundernas behov och förväntningar. I tjänsten ingår också att ta emot och hantera kundorder samt framtagning av offertunderlag.

Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda till dagtid, måndag- fredag. Du börjar som anställd konsult hos oss på Future & Friends och kommer därefter att övergå i anställning till vårt kundföretag. För rätt person kommer det att finnas mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som innesäljare hos vårt kundföretag ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av försäljning, kundservice eller motsvarande. Vi ställer dock ej detta som ett krav utan du kan också vara en oupptäckt talang med ett stort driv om att bli framgångsrik inom försäljning. Du har lägst gymnasieutbildning och kurser eller liknande inom försäljning och/- eller service ses som meriterande. Din datorvana är god och du kommunicerar obehindrat i det svenska språket.

Om dig
Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och kan effektivt och snabbt bygga förtroende i dialoger. Du drivs av försäljning samtidigt som dina kunder uppskattar din ärliga och proffsiga attityd. Du är utåtriktad och positiv som person och har en vilja om att utmana och utveckla såväl dig själv som din omgivning. Att du brinner för service och motiveras av att prestera efter uppsatta mål ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Du erbjuds
I rollen som innesäljare ges du möjligheten att axla en viktig roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling.
Du erbjuds en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och målinriktade medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur. Vår kund sätter ett stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Placering & start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Helsingborg. Vi ser det som en stor fördel om du kan tillträda tjänsten omgående men ställer ej detta som ett krav.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Future & Friends är ett rekryteringsföretag med fokus på Öresundsregionen. Våra erfarna rekryterare arbetar långsiktigt för en framgångsrik tillsättning. Investera i framtiden genom att använda Future & Friends vid din nästa rekrytering.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.