IT-Projektledare till marknadsledande företag

IT-Projektledare till marknadsledande företag

För rekrytering direkt till vår kund söker vi dig som vill vara med på en häftig resa i ett expansivt och marknadsledande företag. I rollen som IT-projektledare får du axla en viktig roll med många kontaktytor med ansvar om att projektleda företagets utvecklingsarbete. Du ges möjligheten att ansluta till ett modernt företag, med attraktiva produkter och till en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Future & Friends men du kommer anställas direkt hos vårt kundföretag.

Om tjänsten
I rollen som IT-projektledare kommer du att ingå i företagets IT avdelning där du är en viktig del av företagets utvecklingsarbete. Du kommer att ha en bred roll och arbeta med många kontaktytor inom organisationen där dina arbetsuppgifter kommer vara av varierande karaktär. Du kommer bland annat att projektleda utvecklingen av företagets IT system, bidra till förbättringsprocesser och specificera utvecklingsbeställningar från olika avdelningar inom organisationen. Företaget har ett stort utvecklingsteam i Ukraina som består av utvecklare, testare och projektledare som du löpande kommer att kommunicera och föra dialoger med för att driva projekten framåt.

Tjänsten är placerad i Helsingborg och dina arbetstider är förlagda till dagtid, måndag - fredag. För rätt person kommer det att finnas mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen i framtiden.

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som IT-projektledare tror vi att du har minimum 3-5 års erfarenhet inom IT och/- eller projektledning. Har du tidigare arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter, ansvarat för olika projekt eller förbättringsarbete ses detta som meriterande. Du har lägst eftergymnasial utbildning och gärna eftergymnasial utbildning inom IT. Erfarenhet från E-handelsbranschen ses som meriterande, dock ställs detta ej som ett krav. Du behärskar det svenska samt engelska språket i såväl tal som skrift.

Om dig
I rollen som IT-projektledare är det viktigt att du motiveras av utvecklingsarbete, problemlösning och trivs med många kontaktytor. Du har en förmåga att tänka strategiskt, sätta upp långsiktiga mål och ser helheten och konsekvenserna av olika beslut. Du har en god förmåga att planera, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du nyfiken, positiv och är en god kommunikatör. Vidare är du tekniskt lagd, har en stor noggrannhet och trivs att med att ta beslut samtidigt som du är en god lagspelare. Att du månar om din karriär och brinner för IT ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Du erbjuds
I rollen som IT-projektledare ges du möjligheten att axla en viktig roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling.
Du erbjuds en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och målinriktade medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur. Vårt kundföretag sätter ett stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Placering & start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Helsingborg. Vi ser det som en fördel om du kan tillträda tjänsten omgående men ställer ej detta som ett krav.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Future & Friends är ett rekryteringsföretag med fokus på Öresundsregionen. Våra erfarna rekryterare arbetar långsiktigt för en framgångsrik tillsättning. Investera i framtiden genom att använda Future & Friends vid din nästa rekrytering.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.