HR-chef

HR-chef

Nu söker vi dig som vill vara med och utforma Friabs HR-arbete! Har du bred erfarenhet från HR-området och letar efter mer ansvar kan du vara rätt person för rollen. Friab är inne i en tillväxtfas och söker en person med bred HR-kompetens för en roll där strategiskt HR-arbete kombineras med operativt HR-stöd till koncernens chefer.

Som HR-chef arbetar du mot och stöttar koncernens fyra olika affärsområden: HVB, Familjevård, LSS-boenden och Personlig assistans.

Rollen är ny vilket ger dig möjlighet att bygga upp en fungerande struktur och HR-funktion för koncernens olika affärsområden. För oss på Friab är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare som uppfyller de krav som ställs inom HR-området.

Arbetet innebär mycket stöd till organisationens chefer i frågor som gäller arbetsrätt, arbetsmiljö, konflikthantering, rekrytering och kompetens- och ledarskapsfrågor. Målsättningen är att rollen med tiden kommer att utvecklas från operativt till mer strategiskt arbete.

Du blir Friabs HR-expert och rapporterar direkt till VD.

Om dig
Du har flera års arbetslivserfarenhet från en bred HR-roll där chefsstöd ingått. Erfarenhet av arbetsrätt är också ett krav. I grunden har du en relevant HR-utbildning.

Har du erfarenhet från vård- och/eller omsorgsverksamhet är det meriterande.

Körkort är ett krav då du behöver kunna besöka våra olika enheter.

Som person är du prestigelös med ett stort engagemang för ditt jobb. Friab är ett företag under tillväxt vilket ställer krav på oss medarbetare att arbeta flexibelt. Vi förväntar oss att du som HR-chef har ett stort ansvar och driv för dina frågor.

Bra att veta

Tjänsten är heltid tillsvidare och du utgår från vårt kontor på La Cours gata 4 i Helsigborg.

Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Mikael Johansson på 042-24 46 50.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Krav
  • Flerårig arbetslivserafrenhet från en bred HR-roll
  • Chefsstöd
  • Erfarenhet av arbetsrätt
  • HR-utbildning
  • Körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från vård- och/eller omsorgsverksamhet

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Friab grundades år 2001 och är idag ett omsorgsföretag med cirka 500 anställda.
Med hög kompetens, stort engagemang och ett varmt bemötande arbetar vi för att skapa en positiv förändring med individen i fokus. Friab utgör en bredd av specialiserade verksamheter som tillsammans arbetar för att möta individens behov.