Teknisk säljare, Helsingborg

Teknisk säljare, Helsingborg

Teknisk säljare, Sverige
med placering i Helsingborg

Frenna är en av Sveriges mest välsorterade leverantörer av komponenter inom flödeskontroll, automation och doseringssystem och förser marknaden med kundunika lösningar.

Vi söker en kund- och lösningsorienterad teknisk säljare som skall bearbeta och utveckla kunder inom OEM (maskintillverkande företag). Fokus kommer dels att ligga på att bibehålla och utveckla våra befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Ditt geografiska område är Sverige.

Bolaget har totalt 12 anställda och du kommer att ingå i ett framgångsrikt säljteam bestående av såväl utesäljare, innesäljare och teknisk support. Du utgår från vårt huvudkontor i Helsingborg och rapporterar direkt till Försäljningschefen.

"Mitt namn är Håkan Hedström och jag jobbar som försäljningschef & VD på FRENNA AB. Vi är 12 drivna medarbetare som förser Skandinaviska OEM med produkter inom Automation & Process. Spännvidden på kundernas slutprodukter är allt ifrån Medicinsk utrustning, robotapplikationer, sopmaskiner, svetsaggregat, biltvättar till tunga vägvältar och allt där emellan. Det roliga med vår roll är att förse dessa företag med kundanpassade lösningar för att de i sin tur skall lyckas på den globala marknaden.

FRENNA AB är nu inne i ett expansivt skede och vi behöver förstärkning på säljsidan. För att lyckas med vårt jobb måste man vara nyfiken och intresserad för våra kundens specifika frågeställningar samt kunna presentera en för kunden optimal lösning. Vi söker dig som vill lyckas som person och som del av FRENNA - Välkommen till teamet!"

Din profil
  • Säljerfarenhet
  • Teknisk förståelse
  • Vilja att prestera
  • Relationsinriktad
  • Affärsmässig
Vi erbjuder

Frenna erbjuder en anställning i ett välmående och framgångsrikt bolag. Du kommer att ingå i ett härligt team som stöttar dig i tekniska frågor såväl som i övriga frågor. Du får en fri och ansvarsfull roll med möjlighet att utvecklas till en KAM säljare.

Resor: Tjänsten innehåller ca 6 - 8 övernattningar / månad

Placering: Huvudkontoret i Helsingborg

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger, tel. 040-660 67 23 eller Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43.

Ansökan

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan!Frenna är en av Sveriges mest välsorterade leverantörer av komponenter inom flödeskontroll, automation och doseringssystem. Med kunskap, kreativitet och ett brett urval kvalitetsprodukter hjälper vi våra kunder att skapa smarta lösningar för optimala flöden. Förutom egentillverkade produkter erbjuder vi utvalda varumärken från ledande tillverkare i Europa. Besök www.frenna.se för att läsa mer om oss.


Sökord: försäljare, försäljning, säljare, accout manager, teknik, teknisk säljare, fältsäljare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!