VVS-Montör till företag i Helsingborg

VVS-Montör till företag i Helsingborg

Är du en driven och ordningsam person? Trivs du med eget ansvar och är initiativtagande? Här får du utveckling och nya utmaningar i en varierande roll!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos vår kund kommer du främst arbeta med entreprenad och nybygge. Här kommer du arbeta utifrån ritning, montera och installera VVS i nyproduktion. I rollen som VVS-montör kommer du även arbeta med service. Här kommer du utifrån arbetsorder utföra olika serviceärenden hos kunder, främst fastighetsägare. Rollen kommer så småningom bli mer åt service.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Entreprenad
  • Service, felavhjälpning och ärendehantering
Din profil

Vi ser att du som VVS-montör är driven och kan ta egna initiativ. Ute på entreprenad krävs det noggrannhet och att man är ordningsam i sitt arbete. Då du även kommer arbeta med service och kundkontakt ser vi att du är serviceminded och har en bra kommunikation.

Vidare ser vi att du drivs av problemlösning, är aktiv i ditt arbete och trivs med att ta egna initiativ.

Krav:
  • VVS-utbildning
  • Färdiggjorda lärlingstimmar och inneha licens
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:

* Erfarenhet/kunskap sedan tidigare

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: Heltid

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeägt företag som startade redan 1972. I dagsläget ägs det av två bröder som driver företaget framåt tillsammans med 6 andra montörer. Företaget arbetar främst med service mot privatpersoner och företag men även till viss del av entreprenad och nybyggnation.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö på ett tryggt familjeägt företag.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.