Underhållstekniker - installation & anläggning

Underhållstekniker - installation & anläggning

Är underhåll, industri, teknik, maskin och produktion din hemmaplan? Vill du arbeta dagtid? Är det viktigt för dig att få vara med och påverka och bidra på riktigt? Vill du arbeta på ett tryggt bolag med bra stämning där långsiktigheten är en grundpelare? Fortsätt läs, detta kan vara jobbet för dig!

Jag är nämligen i skrivande stund på jakt efter en ny kollega till min samarbetspartner i Helsingborg. RKW ser nämligen fram emot att kunna anställa en ny underhållstekniker med inriktning mot installationer och anläggningsarbete innan sommaren. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Om företaget:

RKW arbetar med produkter inom förpackningsmaterial, mer specifikt med plastfilm och har idag över 60 års erfarenhet i branschen. Företaget arbetar med allt från forskning och utveckling till tillverkning, vilket har gjort dem ledande på området. Visionen är att dem ska med hållbara filmlösningar gör vi det möjligt för våra kunder att förbättra konsumenternas vardag över hela världen.

RKW är ett internationellt företag, som ser vikten av att skapa en stark gemenskap på varje arbetsort. I Helsingborg arbetar totalt 70 personer. Företaget präglas av ett öppet klimat och strävar ständigt efter förbättring för dig som medarbetare. En balans mellan arbete och privatliv är centralt. Som anställd på RKW har du flera förmåner exempelvis friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, ATF, extra semesterlön och där finns ett gym i källaren som alla anställda får träna på.

Arbetsuppgifter och din profil:

Du som söker tjänsten som underhållstekniker på RKW är trygg i dig själv och din kompetens och har några års erfarenhet från liknande roll. Du har ett stort tekniskt intresse, ser lösningar och har inga problem med att hugga i om det behövs. Du har en god analytisk och logisk förmåga, lätt att lära och med en stor portion nyfiken och ambition löser du uppkomna problem. Då dina blivande kollegor jobbat länge med varandra är det viktigt att du vill vara en i gänget och ser dig själv som en del av laget. Du vill framåt och ser detta som ett långsiktigt nästa steg i din professionella utveckling.

Arbetsuppgifter:
 • Utföra planerat underhåll, nyinstallationer och anläggningsarbeten
 • Svetsarbete med MIG, TIG och MMA i material som svartstål, rostfritt och aluminium
 • Plåtbearbetning
 • Ge synpunkter och komma med ideér kring förbättringsområden
 • Driva egna projekt
Skallkrav:
 • Verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Arbetslivserfarenhet av liknande roll från tillverkningsindustri
 • Kunskap i ritningsläsning
 • Kompetens inom svarv, fräs, svets och plåtbearbetning
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • Truckkort A+B
Om oss:

Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Övriga villkor:

Start: Helst innan sommaren, alternativt augusti 2021

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, 07.00-16.00 måndag-fredag

Ersättning: Fast lön

Ort: Helsingborg

Både jag och RKW gillar mixen av tempo och kvalitet, vilket innebär att jag kommer kontakta kandidater under hela tiden som annonsen ligger ute. Ett tips, vänta inte med att ansöka.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.