Underhållsmekaniker till plastindustrin

Underhållsmekaniker till plastindustrin

Brinner du för problemlösning inom teknik och mekanik? Här ges du möjlighet att arbeta i ett stabilt företag med god kunskap och härlig stämning.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker arbetar du med tekniska och mekaniska lösningar. Du utför planerat underhållsarbete samt dagligt inkommande arbete inom underhåll och reparation. Du blir en viktig del i ett drivet underhållsteam om sex personer. Arbete sker i verkstaden samt ute på produktionslinjerna, detta är en miljö med högt tempo där flera saker sker samtidigt.

Dina arbetsuppgifter:
  • Felsökning, underhåll och reparation av produktionsutrustning
  • Planering och materialinköp för kommande reparationer
  • Svetsarbete och plåtbearbetning
  • Ritningsläsning, svarv och fräs
Din profil

Vi söker dig som är driven, noggrann och kan arbeta flexibelt, du är inte rädd för att hoppa mellan arbetsuppgifter och hugga in där det behövs. Ditt tekniska intresse är en självklarhet och du är hungrig på att bygga på dina kunskaper!

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning med praktisk inriktning, exempelvis fordon, teknik, industri
  • Flerårig relevant arbetserfarenhet, inom avancerade mekaniska lösningar
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid kl. 7-16/ Jour kan förekomma
Ort: Helsingborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med produkter inom förpackningsmaterial, mer specifikt med plastfilm och har idag över 60 års erfarenhet i branschen. Företaget arbetar med allt från forskning och utveckling till tillverkning, vilket har gjort dem ledande på området.

Detta är ett internationellt företag, som ser vikten av att skapa en stark gemenskap på varje arbetsort. I Helsingborg arbetar totalt 70 personer. Företaget präglas av ett öppet klimat och strävar ständigt efter förbättring för dig som medarbetare. En balans mellan arbete och privatliv är centralt.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.