Sommarjobb som BE-Chaufför

Sommarjobb som BE-Chaufför

Har du ett brinnande intresse för maskin och fordon? Är du dessutom en arbetsam person med ett starkt driv? Då är tjänsten som chaufför hos vår kund något för dig!

Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som BE-Chaufför under veckorna 29-33. I rollen som BE-Chaufför kommer du ansvara för att transportera olika redskap som ställningar, maskiner och dylikt mellan deras depåer och deras kunder. I rollen ingår även att lasta av och på de redskap som man ska transportera. Arbetet innefattar även viss rekonditionering, tvätta och underhålla byggmaskiner. Du kommer även arbeta med skötsel och och renhållning av depån. Du arbetar självständigt och utgår från Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat:
  • Transportera redskap, maskiner etc
  • Plocka ihop ordrar
  • Rengöring och kontrollarbete av maskiner
  • Rekonditionering, service och underhåll av maskinparken
Din profil

För att passa in i rollen som BE-Chaufför av maskiner hos vår kund ser vi att du har ett stort intresse för fordon och maskiner. Vidare ser vi att du är, noggrann, engagerad, ordningsam och mån om att göra ett bra jobb med god kvalité.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • BE-körkort
Meriterande:
  • Svetsning
  • Truckkort
Villkor

Ort: Ängelholm
Omfattning: Heltid. Mellan vecka 29-33
Start: 12/7-2018

Urval: Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med maskinuthyrning och deras maskinsortiment är främst riktat mot bygg och anläggningsverksamheter. Företaget och personalen arbetar alltid med strävan om att ge den bästa service till sina kunder. Som anställd hos vår kund får man chansen att både känna sig trygg och utvecklas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.