Servicemontör till Gunnar Karlsen i Helsingborg!

Servicemontör till Gunnar Karlsen i Helsingborg!

Är du en noggrann och ordningsam person? Är du dessutom driven och drivs av ett varierande arbete? Här får du chansen att utmanas i ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Servicemontör kommer ditt arbeta främst vara montering utav ventilation. Det kan vara att hänga upp och montera ventilationskanaler, planera håltagningar, byte/installation aggregat och mer därtill. Du kommer arbeta i mindre nyproduktioner samt ombyggnationer som kan variera från allt till en dag och upp till en månad i produktionstid. Beroende på projektstorlek kommer du arbeta tillsammans med en annan montör eller i vissa fall självständigt. I rollen tillkommer även servicearbeten enligt avtal. Det kan vara att underhålla och kontrollera fläktar, aggregat samt byte av remmar.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Montering och installation av ventilation
  • Service, reparation och underhåll av ventilation
Din profil

Eftersom du i rollen som Servicemontör kommer arbeta ute hos kunder letar vi efter dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du som person är mogen, social och arbetar på ett ansvarsfullt sätt. Vi ser gärna att du är framåt och driven med stor inriktning på service och ser kunden som nr 1!

Krav:
  • Relevant erfarenhet från utbildning och praktik
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:

* Erfarenhet av liknande arbete

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen är nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. De levererar lösningar för nya och existerande fastigheter och fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och rörledning. Gunnar Karlsens huvudmarknader är Norge, Sverige och Danmark. Koncernen har cirka 3000 medarbetare. Moderbolaget, GK Gruppen AS, har sitt huvudkontor i Oslo.

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.